01

За нас

Modern & Trusted Forwarding Company

Е-Ложистикс ЕООД е сред водещите логистични компании на българския пазар. Практиката на E-LOGISTICS да предлага гъвкава и комплексна услуга от индивидуално конфигурирани логистични решения се прилага успешно ежедневно вече над 10 години.

02

ПРОЦЕС НА РАБОТА

Ние знаем, че нашите клиенти имат нужда от персонален подход при намиране на решение на техните логистични и транспортни нужди, поради което предоставяме всички необходими услуги от един доставчик. В основата на идеята за създаването на Е- Ложистикс винаги е стояло клиентското задоволство! Докато нашите клиенти получават възможно най-добрата услуга, те пестят време, усилия и средства, в следствие на което бизнесът им расте, а ние растем заедно с тях!

Стъпка 1

Началото на процеса по изготвяне на вашия персоналичиран план започва като се свържете с нас чрез формите за контакт или като позвъните на някой от посочените номера.

Стъпка 2

Експерт ще идентифицира вашите специфични нужди и ще разработи план, отговарящ на всяко едно ваше изискване, последван от ценова оферта.

Стъпка 3

След като имаме установено решение, ще се заемем с изпълнението на услугата.

Стъпка 4

Нашата крайна цел винаги е била постигане на дългосрочни отношения с нашите клиенти. Точно поради тази причина можете бъдете сигурни, че цената ще бъде конкурентна за пазара.

02

НАШИТЕ СКЛАДОВЕ

Благодарение на стратегически разположените си складови бази, Е-Ложистикс предлага подходящи логистични решения за всеки вид бизнес.
Складовете ни са локализирани на околовръстния път на гр. София – на разклона за с.Лозен – Логистична база „Лозен“, в село Казичене – Логистична база „Казичене“ и ДАНЪЧЕН СКЛАД ЗА ОБРАБОТКА НА АЛКОХОЛНИ ПРОДУКТИ И ЕЛ.ЦИГАРИ и в град Стара Загора.

Складовете ни притежават Удостоверение от Българската агенция по безопасност по храните, за съхранение на храни, добавки и др. стоки попадащи под контрола на БАБХ.

Логистичен Комплекс - София, Казичене
Логистичен Комплекс - София, Лозен
Логистичен Комплекс - Стара Загора
Данъчен

03

ЕКИП

Най-ценният ни актив са нашите служители,че се отнасяме с уважение и разбиране към всеки член на нашия екип. Подхождаме индивидуално към всеки отделен служител инвестирайки в обучение и персонално развитие.
Огромна част от нашия екип са обучени и израснали в компанията от самото и създаване 2013 година, като са придобили знания и умения , с които могат да отговорят на нуждите на всеки отделен клиент по най-добрия начин.

Име и фамилия

Позиция

Име и фамилия

Позиция

Име и фамилия

Позиция

Име и фамилия

Позиция

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *

Е-ЛОЖИСТИКС ЕООД изпълнява проект №BG16RFOP002-2.077-0631-C01, наименование: „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по процедура: BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, на стойност: 60 000,00 лв., от които 51 000,00 лв. европейско и 9 000,00 лв. национално съфинансиране. Безвъзмездната помощ е 100%. Срокът на изпълнение на проекта е 3 месеца, от 15.02.2021 г. до 15.05.2021 г.

Целта на проекта е: Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.