01

Услуги

Международен транспорт

Екипът на e-Sped е в състояние да планира, организира и извърши всички видове основни и съпътстващи транспортни дейности.
Независимо от комплексността на задачата, ние със сигурност ще намерим адекватно и ефективно решение, включващо въздушен транспорт и съпътстващи дейности, което ще Ви спести ценно време и средства!

02

Услуги

Групажни линии

No data was found

Е-СПЕД ООД  предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Франция. Благодарение на нашия дългогодишен опит и постоянното наличие на наши превозни средства на територията на страната, ние организираме превоз на всякакъв вид товари от и до цяла Франция. Можем да организираме директно събиране или доставка на частични и самостоятелни товари, както и превоз на такива по АДР пратки.
При необходимост от експресен транспорт за Вашите частични и самостоятелни товари ние от Е-СПЕД ООД можем да предложим такъв с транзитно време от 48 ч до 72 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.
Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Франция събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.
Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: sales@e-sped.bg

Е-СПЕД ООД предлага на своите клиенти регулярна групажна линия от и за Италия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и утвърдени партньорства, организираме превози на всякакъв вид пратки от и до цялата страна.
Стандартното транзитно време за всички групажни пратки и товари е 3/4 дни след отпътуването на пратката.
Е-СПЕД ООД може да Ви предостави за цяла Италия експресен транспорт на частични и самостоятелни товари с транзитно време до 48 ч, в зависимост от района на товарене и доставка.
Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Италия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.
Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да изпратите запитване на имейл: sales@e-sped.bg

Е-СПЕД ООД,  предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Германия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърдени превозвачи на немския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки. Допълнително чрез наети транспортни средства, работещи ексклузивно за нашите нужди, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас. 
Германия е най-голямата икономика в Европа и е една от водещите икономически сили в света, като заема четвърто място по БВП. Страната е третият най-голям износител и вносител на стоки в света, което я прави една от най-предпочитаните дестинации за всички превозвачи и спедитори в бранша. Именно този факт благоприятства за различни транспортни възможности на конкурентни цени.
При нужда от експресен транспорт разполагаме и с транспортни средства от различен тип (бус, соло, прицеп или хенгер) с двойка шофьори, с което гарантираме бързина и точност за нашите клиенти с транзитно време от 48 ч до 72 ч.
Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Германия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.
Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: sales@e-sped.bg.

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *

Е-ЛОЖИСТИКС ЕООД изпълнява проект №BG16RFOP002-2.077-0631-C01, наименование: „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по процедура: BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, на стойност: 60 000,00 лв., от които 51 000,00 лв. европейско и 9 000,00 лв. национално съфинансиране. Безвъзмездната помощ е 100%. Срокът на изпълнение на проекта е 3 месеца, от 15.02.2021 г. до 15.05.2021 г.

Целта на проекта е: Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.