Договорна логистика

Разбираме нуждата от индивидуален план относно транспорта и логистиката на всеки наш клиент. В случай, че вашият бизнес има нужда от нестандартно решение, значи сте на правилното място!

Складиране и съхранение

Съхраняване на Вашите стоки в логистичните ни комплекси – Вашите стоки отиват директно до нашия склад, чрез нашата транспортна мрежа, след което проверяваме, регистрираме и съхраняваме подадените ни количества;

Процес

Събираме и опаковаме продукта (вашата поръчка), подготвяме за доставка и изпращане на поръчката със съответни документи (товарителница, етикет, фактури, документи и др.). Доставяме стоките чрез нашите или посочени от вас предпочитани партньори.

Допълнителни услуги

Етикетиране на стоки, отпечатване и поставяне. , мулти-пакети, поставяне на инструкции за употреба или рекламни брошури. Връщане и управление на рекламации.

Интеграция

Използваме съвременни електронни системи warehouse system managment при различните процеси и дейности. Те повишават ефективността и сигурността, като дават възможност за пълен контрол на различните процедури. Това гарантира управление на поръчки и адекватна оценка на наличните ресурси, което ни дава възможност винаги да предоставим оптимално решение и на момента да превърнем клиентско запитване в реално индиводуално предложение за съвместна работа.

За повече информация

Свържете се с експерт в сферата на логистиката

Контакти

ул. Видрица №7
НПЗ Запад - Казичене
1532 София
info@e-logistics.bg sales@e-logistics.bg
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
arrow-down

Свържете се с нас

Ако все още не сте работили с нас, тук можете да оставите вашето запитване. Експерт в сферата ще се свържи с Вас във възможно най-кратък срок.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.